ΑΠ΄ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Πρεμιέρα: 24 Νοεμβρίου 2018

Η Μαρίζα Κωχ και η Νένα Βενετσάνου
σε ένα Μουσικοθεατρικό αναλόγιο βασισμένο στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Μαρίζας Κωχ

ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 

Δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες, η Μαρίζα Κωχ και η Νένα Βενετσάνου συναντώνται το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στις 8:30 το βράδυ, και για δέκα παραστάσεις, στη σκηνή Trii Art Hub (Δράκου 9, Κουκάκι, μετρό Συγγρού Φιξ), σε ένα μουσικοθεατρικό αναλόγιο Απ’ την κορφή του χρόνου, με σημείο αναφοράς και αφετηρία το αυτοβιογραφικό βιβλίο της Μαρίζας Κωχ Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Η  πολύχρονη φιλία και συνεργασία της Μαρίζας Κωχ και της Νένας Βενετσάνου τις έχει φέρει μαζί στη σκηνή πολλές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Σε αυτό το Μουσικοθεατρικό Αναλόγιο μας προσφέρουν μια διαφορετική πτυχή της καλλιτεχνικής τους έκφρασης μέσα από την ώσμωση των φωνών τους και τον διαδραστικό χαρακτήρα της παράστασης. Μια διαφορετική συνάντηση που αντικατοπτρίζει την άλλη όψη της τέχνης τους που μας οδηγεί στα βαθιά νερά μιας περιπέτειας που ονομάζουμε ΖΩΗ.
Το σενάριο υπογράφει η Νένα Βενετσάνου διασκευάζοντας το κείμενο της Μαρίζας Κωχ από το βιβλίο της Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης, στο οποίο η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια, με τρυφερότητα, χιούμορ και κατασταλαγμένη σοφία, αφηγείται τα παιδικά της χρόνια στη Σαντορίνη, ζωντανεύοντας μια ολόκληρη εποχή, τη δύσκολη μεταπολεμική περίοδο, αποτίνοντας φόρο τιμής στα βιώματα που τη διαμόρφωσαν ως άνθρωπο, ως μουσικοπαιδαγωγό και ως ερμηνεύτρια.

Σκηνοθετική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Χατζής
Viοla da Gamba: Αντώνης Σκαμνάκης

Κάθε Σάββατο στις 20:30, στο Trii Art Hub για δέκα παραστάσεις μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2019.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9210333
*Παραστάσεις δεν θα πραγματοποιηθούν στις 29/12/2018 και 5/1/2019.

«Το αφήγημά μου αυτό το έγραψα ως απάντηση της αγάπης που δέχτηκα στα πενήντα χρόνια που τραγουδώ και σας το προσφέρω αντίδωρο. Με την ευχή όλα τα παιδιά του πολέμου, του κάθε πολέμου, να γευτούν την αγάπη και τη γιατρειά όπως εγώ».
Μαρίζα Κωχ

Trii Art Hub
Δράκου 9 Κουκάκι, 117 42
(30 μέτρα από τη στάση μετρό Συγγρού Φίξ, Έξοδος πεζόδρομος Δράκου)
Τηλ: 210-9210333,
e-mail: info@trii.gr, https://www.trii.gr
f:Trii art hub

 

 

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Δεκ 15 2018

ΩΡΑ

8:00 pm

To trii.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.