ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

11 – 21 Νοεμβρίου 2018 –

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα με Παρασκευή 12.00 – 20.00,

Σάββατο και Κυριακή 12.00 – 21.00

 

Εγκαίνια: Tην Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, στο Trii Art Hub

Ομαδική Έκθεση Εικαστικών Καλλιτεχνών «Εικόνες χωρίς Ορίζοντα»

Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν με abstract και minimal έργα, αφήνοντας την δική τους πινελιά στον χώρο, με τα κρυπτογραφημένα και συνειρμικά τους μηνύματα.
Αυτή, είναι η δεύτερη έκθεση στον ίδιο χώρο, με επιμέλεια της Ιστορικού Τέχνης Μαρίνας Γκόντα, η οποία με τον αστείρευτο ζήλο και την γνώση της, μας εντυπωσίασε στην προηγούμενη έκθεση, με την πρωτοτυπία και την βαθιά της ενσυναίσθηση στην εκδήλωση που οργάνωσε για την « Ημέρα Πράξης Σεβασμού στο άνθρωπο και τον συνάνθρωπο».

Οι Συμμετέχοντες Εικαστικοί είναι:

Άννα Αντάρτη, Δέσποινα Ασλανίδου, Ζαχαρούλα Bongard, Aργυρή Βασιλάκου, Κωνσταντίνος Βερούτης, Φούλα Θαλασσινού, Ειρήνη Κάνα, Δέσποινα Καραντάνη, Ιωάννα Καρδιακού, Αρετή Κλουτσινιωτη, Σπύρος Κοντούλης, Ιρίνα  Κουζμένκο, Μαρικίτα Μανωλοπουλου, Ευσταθία Μωραΐτου, Χαρά Ματζουρανάκη, Γιώργος Μαργέλης, Ζωή Νικιτάκη, Γιάννα Ξανθοπούλου, Ειρήνη Παγώνη, Πόπη Πανοπούλου, Σοφία Παπαδοπούλου, Γεωργία Παράσχη, Γιώργος Παρτσινέβελος, Νίκος Παύλου, Άννα Πήττα, Δημήτρης Ρέμμος, Κατερίνα Ριμπατσιού, Δημήτρης Ρίμπας, Hanna Schibel, Γιάννης Τζομάκας, Αστέριος Τόρης,  Νάνσυ Φλόκα, Εfi Funck, Δημήτρης Φωτίου.

Και όπως γράφει η επιμελήτρια της Έκθεσης Μαρίνα Γκόντα, «αυτά τα δύο κινήματα-ρεύματα που δημιουργούν σκέψη, προσεγγίζουν την ανθρώπινη εμπειρία, αποκαλύπτουν μη αντιληπτά με τις αισθήσεις στοιχεία, προκαλούν διαδικασία αυτογνωσίας, και εμφορείται η τέρψη, η κατ’Αριστοτελη «ηδονή». 

Trii Art Hub
Δράκου 9 Κουκάκι, 117 42
(30 μέτρα από τη στάση μετρό Συγγρού Φίξ, Έξοδος πεζόδρομος Δράκου)
Τηλ: 210-9210333,
e-mail: info@trii.gr, https://www.trii.gr
f:Trii art hub

 

 

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Νοέ 11 2018 - Νοέ 21 2018

ΩΡΑ

12:00 am - 8:00 pm

To trii.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.