ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ

7 – 15 Μαρτίου 2019

στο Trii Art Hub

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 20:00 εγκαινιάζεται η έκθεση της Βούλας Ασωνίτη «Φιγούρες και Πρόσωπα», στο Trii Art Hub με ζωγραφική σε τελάρα και σχέδια σε χαρτί .

 

Ο Μάνος Στεφανίδης στο κείμενό του για τον κατάλογο της έκθεσης γράφει: «Με πολλή χαρά γράφω αυτές τις λίγες λέξεις για τη ζωγραφική της παλιάς μου μαθήτριας στον ΑΚΤΟ, Παρασκευής Ασωνίτη, η οποία παρουσιάζει αυτό τον καιρό τη δουλειά της στον χώρο Trii. Πρόκειται για μια σειρά σχεδίων με έντονα χειρονομιακό, έντονα εξπρεσιονιστικό χαρακτήρα, τα οποία φιλοτεχνεί με σίγουρο ένστικτο αλλά και … θράσος, κυρίως γιατί δεν φοβάται να ανταγωνιστεί την κατακτημένη φόρμα πολλών γνωστών μετρ του είδους. Η ζωγράφος, μαθήτρια επίσης του εικονοκλάστη Νίκου Κασκούρα, μεταχειρίζεται το πρόσωπο και τη φιγούρα με εικονοκλαστικό τρόπο, παραμορφώνοντας, αναδομώντας, ανατρέποντας και φτιάχνοντας έναν κόσμο από την αρχή, τον δικό της κόσμο. Με δυναμική χειρονομία και χρωματική λιτότητα, δημιουργεί έργα στην παράδοση του Μπουζιάνη και του Θεοφυλακτόπουλου. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε  επιτυχημένη συνέχεια».

 

Η Βούλα Ασωνίτη γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στον ΑΚΤΟ-Middlesex University, Fine Arts and new media. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Επικοινωνία: www.asonitivoula.gr , voula_asoniti@yahoo.gr , 6975939027

 

«Φιγούρες και Πρόσωπα»

7 – 15 Μαρτίου, 2019

Trii Art Hub : Δράκου 9, Αθήνα 11742 (ΜΕΤΡΟ Φιξ)

Εγκαίνια Έκθεσης: Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 20:00

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-20:00, Σάββατο – Κυριακή: 12:00 – 18:00

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Μαρ 12 2019 - Μαρ 15 2019

ΩΡΑ

12:00 am

To trii.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.