Ο ΧΩΡΟΣ TRII ART HUB

Trii Art Hub

Στη συνοικία του Κουκακίου, απέναντι από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και κοντά στο μουσείο της Ακροπόλεως, το ιστορικό κτήριο της Δράκου 9,
φιλοξενεί την έδρα της Trii και την προσπάθεια των καλλιτεχνών και δημιουργών της, να στεγάσουν τις δράσεις και τα έργα τους.

Το Trii Art Hub βρίσκεται 50 μέτρα από την στάση Μετρό Συγγρού-Φιξ, πάνω στον πεζόδρομο, στο ιστορικό κτήριο της Δράκου 9, που αποτελεί σημείο αναφοράς της περιοχής, δημιουργήσαμε τον πολυχώρο Art Hub που φιλοξενεί την έδρα της Trii και πολλά εργαστήρια συνεργαζόμενων καλλιτεχνών και δημιουργών.

Το Trii Art Hub διαθέτει κεντρικό εκθεσιακό χώρο για την υλοποίηση Εκθέσεων Εικαστικών και Παραστατικών Τεχνών. Επίσης, διαθέτει εξοπλισμένες αίθουσες που φιλοξενούν τις εκδηλώσεις, τα μαθήματα, τα σεμινάρια και τα βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Το πρόγραμμα του Art Hub περιλαμβάνει παράλληλες δράσεις εκπαιδευτικού και κοινωνικού συμμετοχικού χαρακτήρα, όπως εργαστήρια και workshops, που θα πραγματοποιούνται στους υπαίθριους χώρους (στον πεζόδρομο της Δράκου και στον κήπο του κτηρίου) και θα πλαισιώνουν τις κεντρικές εκδηλώσεις.

Στο ισόγειο του κτηρίου, στεγάζεται το Trii Art Cafe & Wine Bar με εσωτερικό κήπο και πωλητήριο τμήμα που φιλοξενεί χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, δημιουργίες των καλλιτεχνών.

Τόπος συνάντησης, εργασίας και αλληλεπίδρασης των δημιουργών και καλλιτεχνών της ομάδας, ανοιχτός σε συνεργασίες, προσκαλεί στους κόλπους της όλους τους νέους καλλιτέχνες και μη, σε μια προσπάθεια όσμωσης των σύγχρονων μορφών τέχνης με τον πολυσυλλεκτικό ιστορικό χαρακτήρα του Κουκακίου και την κοινωνία των πολιτών του.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να Κλείσετε το Χώρο

To trii.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.