ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΤRII

Η Trii
δραστηριοποιείται στο χώρο της Τέχνης με κύριο στόχο την στήριξη νέων καλλιτεχνών και την προώθηση της καλλιτεχνικής τους παραγωγής στην πολιτιστική βιομηχανία και στην αγορά εργασίας.
Χρησιμοποιεί συνήθεις ή και καινοτόμες διαδικασίες για την παρουσίαση και προώθηση του έργου τους, εντός και εκτός συνόρων, αλλά παράλληλα βοηθάει κάθε δημιουργική έκφραση, καλλιτεχνική ή και εφαρμοσμένη, να μπει πιο δυναμικά στην αγορά εργασίας.
Η Trii ενισχύεται από την δύναμη της ομαδικότητας και της συνεργασίας των καλλιτεχνών, δημιουργών, εκπαιδευτικών και επαγγελματιών που βρίσκονται στους κόλπους της, ώστε να δραστηριοποιείται πιο αποτελεσματικά σε περισσότερους τομείς (εικαστικά, θέατρο, χορό, κατασκευές, εκπαίδευση, εφαρμοσμένες τέχνες, κλπ) να μπορεί να αναλαμβάνει και να υλοποιεί μεγαλύτερα και πιο σύνθετα δημιουργικά έργα και δράσεις.

Στόχος μας
είναι η δημιουργία εκδηλώσεων και δράσεων πολιτισμικού ή και εκπαιδευτικού χαρακτήρα στις οποίες θα έχουν δυνατότητα προβολής αλλά και απασχόλησης, όσο το δυνατόν περισσότεροι καλλιτέχνες, δημιουργοί αλλά και συνεργάτες της εταιρίας, η οποία λόγω του μη κερδοσκοπικού της χαρακτήρα, στηρίζεται κατά κύριο λόγο από εθελοντές.
Επίσης η προώθησή τους (έργων τέχνης, πολιτιστικών αγαθών και παροχής καλλιτεχνικής εργασίας) μέσω της ψηφιακής μας πύλης στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Ιδιαίτερη μέριμνα δίνεται στην στήριξη των νέων καλλιτεχνών, που αποφοιτούν από τις σχολές Καλών Τεχνών, οι οποίοι, ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία, έρχονται αντιμέτωποι με το δίλημμα ανεργία, ή μετανάστευση.

Όραμά μας
και παράλληλα επιδίωξη μας είναι, με εργαλείο την τέχνη και κινητήρια δύναμη τη συνεργασία και την ομαδικότητα, μέσα από τις δράσεις μας, να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια αισθητικής καλλιέργειας και παιδείας όλων μας, καθώς και στην εξοικείωση των απλών πολιτών με όλες τις μορφές της σύγχρονης τέχνης. Χρησιμοποιώντας την τέχνη ως μέσον συνομιλίας, αλληλεπίδρασης και συνεργασίας με όλες τις κοινωνικές ομάδες, στοχεύουμε στο να επιτευχθούν νέες δυνατότητες ώσμωσής της στην καθημερινότητα και έτσι να επιτελέσει τον κοινωνικό της ρόλο, δεδομένου ότι η τέχνη είναι πολιτισμός αλλά και διέξοδος (και στην παρούσα φάση η ελληνική κοινωνία χρειάζεται και τα δύο).

Υπηρεσίες προς Καλλιτέχνες

 • Προβολή καλλιτεχνών και καλλιτεχνικού έργου, μέσω σχεδιασμού και οργάνωσης εκθέσεων που αφορούν σε όλες τις μορφές σύγχρονης τέχνης.
 • Προώθηση καλλιτεχνών και καλλιτεχνικού έργου, στην εγχώρια και διεθνή αγορά, μέσω διαφήμισης, δημοσίων σχέσεων και Εκθέσεων ή δράσεων στις οποίες συμμετέχει ή διοργανώνει η εταιρεία.
 • Δυνατότητα απασχόλησης σε καλλιτεχνικά ή δημιουργικά έργα που σχεδιάζει, υλοποιεί ή αναλαμβάνει η Trii.
 • Δυνατότητα φιλοξενίας καλλιτεχνών και καλλιτεχνικού έργου στον πολυχώρο Art Hub που στεγάζει την έδρα της εταιρείας.
 • Δυνατότητα φιλοξενίας καλλιτεχνών, δημιουργών και της παραγωγής τους καλλιτεχνικής ή και εφαρμοσμένης, στην ψηφιακή μας πύλη www.trii.gr
 • Επιμορφωτικά προγράμματα πάνω στις εφαρμοσμένες τέχνες, ειδικά σχεδιασμένα για τους απόφοιτους της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, και γενικά τους νέους καλλιτέχνες, με στόχο την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Υπηρεσίες προς όλους

 • Διάθεση έργων τέχνης ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας κ.ά.
 • Το εκπαιδευτικό μας έργο που περιλαμβάνει σεμινάρια, μαθήματα, σύγχρονα βιωματικά εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα, εικαστικού και πολιτιστικού χαρακτήρα, δράσεις ανοιχτές στο κοινό και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.
 • Σχεδιασμός, οργάνωση και υλοποίηση εμπορικών εκθέσεων και διοργάνωση ειδικών συνεδρίων, παρουσιάσεων και εκδηλώσεων.
 • Σχεδιασμός, οργάνωση και υλοποίηση εξατομικευμένων δημιουργικών και εφαρμοσμένων έργων, εμπορικού χαρακτήρα,(κατασκευή, διαμόρφωση, διακόσμηση κτηρίων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων).
 • Δημιουργία και προώθηση καλλιτεχνικής παραγωγής εξατομικευμένων αντικειμένων, μη βιομηχανοποιημένων, εικαστικού διακοσμητικού ή και χρηστικού χαρακτήρα, όπως κοσμήματα, έπιπλα, διακοσμητικά είδη, εταιρικά δώρα, κ.ά.

Γιατί εμάς

Η Trii αξιοποιώντας δημιουργικά την δυναμική της ομαδικότητας της συνεργασίας και της αλληλεπίδρασης μεταξύ των καλλιτεχνών, δημιουργών και επαγγελματιών, που βρίσκονται στους κόλπους της, τον υψηλό βαθμό εξειδίκευσης και εμπειρίας των στελεχών και συνεργατών της, έχει την δυνατότητα να αναλαμβάνει μεγαλύτερα, πολυσύνθετα και απαιτητικά projects.

Λόγω του ομαδικού της χαρακτήρα και της δυνατότητας άμεσης συνεργασίας, ανταλλαγής ιδεών και αλληλεπίδρασης καλλιτεχνών και επαγγελματιών που ανήκουν σε διαφορετικούς χώρους, δραστηριοποιείται σε περισσότερους τομείς, από ότι θα επέτρεπε η ατομική εξειδίκευση των καλλιτεχνών της και έτσι, μπορεί να εμπνέεται, να σχεδιάζει, αλλά και να υλοποιεί πρωτοποριακές και εξατομικευμένες λύσεις για κάθε δημιουργικό, εκπαιδευτικό ή και εφαρμοσμένο έργο, σε όλα τα στάδια παραγωγής από την σύλληψη μέχρι την παράδοσή του, καταφέρνοντας να προσφέρει έργα υψηλής αισθητικής αλλά και άρτιας κατασκευής ή διοργάνωσης.

Η Ομάδα μας

Πηνελόπη Παπαϊωάννου

Γενική Συντονίστρια

Ιωάννα-Μαρία Γιακουμάκη

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Αντώνης Μάρος

Υπεύθυνος Προγράμματος Θεάτρου/Κινηματογράφου

 

Γιάννης Αντωνίου

Υπεύθυνος Παραστατικών Τεχνών

Έλσα Φυτά

Υπεύθυνη Χώρου

 

Σόφη Παπαϊωάννου

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

 

Πάνος Κασίμης

Υπεύθυνος Φωτογραφίας

Σοφία Παπαδοπούλου

Υπεύθυνη Διοργάνωσης Εκθέσεων

To trii.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.