Dimitra Papageorgiou

Home  |  Dimitra Papageorgiou

Dimitra Papageorgiou

H Δήμητρα Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών του ΑΤΕΙ Αθηνών ενώ παράλληλα έχει ολοκληρώσει το διετές πρόγραμμα σπουδών στη σχολή «Όραμα». Από το 2010 ασχολείται εντατικά με τη φωτογραφία, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια του Πλάτωνα Ριβέλλη, της Ιωάννας Βασδέκη και εργαστήρια με την Fotograficus και την ομάδα Depression Era. Έχει λάβει μέρος σε αρκετές ομαδικές φωτογραφικές εκθέσεις.
Το 2015 βραβεύτηκε από το διεθνή διαγωνισμό της Nikon ως φωτογράφος της χρονιάς. Από το 2014 ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογραφία και το βίντεο. Το 2016 άρχισε να παραδίδει μαθήματα φωτογραφίας.
Τα προσωπικά της πρότζεκτ αφορούν κυρίως την απεικόνιση του εαυτού. Σκηνοθεσία, σουρεαλισμός και Pop κουλτούρα είναι λέξεις που συνθέτουν την δουλειά της.
Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Περισσότερα εδώ: http://dimitrapapageorgiou.gr/

 

Περισσότεροι Καλλιτέχνες

Illustration by: newsphone

To trii.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.