ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΤRII
Cyber Owl

Cyber Owl – ArTechnology Education

Η Cyber Owl δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια εναλλακτική, πρωτοποριακή, καινοτόμα πρόταση στον χώρο της εκπαίδευσης. Χρησιμοποιεί την τέχνη σε όλες τις μορφές της, από τις πιο κλασσικές (ζωγραφική, γλυπτική, κατασκευές, χορό, θεατρικό παιχνίδι, κλπ) μέχρι τις πιο σύγχρονες ψηφιακές μορφές, όπως 3D Animation, Virtual Reality, Augmentity Reality και τις νέες τεχνολογίες και δημιουργεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, απόλυτα βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουν στον συμμετέχοντα τη δυνατότητα να βιώσει τη γνώση.

Μάγιου

Ομάδα Έαρ

Η ομάδα Έαρ αναζητά την ισορροπία μέσα από την Ένωση-Αγάπη-Ροή. Συνδέει το τελετουργικό θέατρο με το Playback (Aυτoσχέδιο θέατρο) μέσα από την συνεύρεση και το μοίρασμα. Με επιθυμία την αρχή την υπέρβασης σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Οι ηθοποιοί της ομάδας Έαρ εκπαιδεύονται σωματικά και ψυχικά, και στο πρώτο μέρος της παράστασης μοιράζονται δικές τους βιωματικές ιστορίες, σε μορφή μονολόγων, χρησιμοποιώντας τελετουργίες από όλο τον Κόσμο, ανοίγοντας έτσι το πεδίο για να υποδεχτούν τις ιστορίες του κοινού, που στην συνέχεια με σεβασμό και αγάπη ζωντανεύουν διαδραστικά και αυτοσχεδιαστικά μπροστά του. Η ομάδα Έαρ σηματοδοτεί την υπέρβαση, υπενθυμίζοντάς μας ότι είμαστε Όλοι κομμάτι του Όλον.

To trii.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.